Sorry, this entry is only available in Dutch and German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

We zijn een Duits/Nederlands koppel die u een heerlijke vakantie in de Eifel kan bezorgen.
We bieden hier in het hart van de Eifel ruime vakantiewoningen en studio´s aan die aan alle wensen van onze gasten voldoet.
Midden in de prachtige natuur vindt u in de nabije omgeving mooie dorpen en steden, bezienswaardigheden en spannende activiteiten.

Het is vooral de ligging van onze vakantiewoning die het zo bijzonder maakt. Onze woningen zijn goed bereikbaar vanaf de Autobaan A 61, zodat u slechts na een paar minuten onze rustig gelegen luxe vakantiewoningen heeft bereikt.
Vanuit onze centrale ligging kunt u in alle richtingen de prachtige Eifel verkennen. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn in een straal van 3-30 km te bereiken.

Speciaal de verscheidenheid van de omgeving maken de Eifel zo bijzonder.
Of het nu de Vulkaneifel is met voornamelijk Bos- en Gesteentegebied of de Zuid-Eifel met het mildere klimaat of de Moezelregio met de vele wijnbergen en schilderachtige dorpjes met de leuke winkeltjes. Bijvoorbeeld Bernkastel, langs de Moezel gelegen. Dan komt nog de nabije grens van Luxemburg, die weer een geheel andere sfeer heeft.

Zodat onze gasten een perfecte vakantie kunnen genieten hebben we ons vakantieverblijven dienovereenkomstig ontworpen.
Luxe vakantiewoningen die aan alle wensen voldoen, midden in de mooie natuur in een klein dorp en centraal gelegen, daarmee is de ligging perfect. De appartementen en Studio´s met alle comfort zoals vloerverwarming, heerlijke bedden en een compleet comfortabel interieur, laten ook niets meer te wensen over.

Direct vanuit het woonbereik kijkt u op het heerlijke terras met relax en gril mogelijkheden. Dit alles is geheel voor uw welverdiende vakantie!

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, voor hun is er ruim voldoende plaats om te spelen op het privé terrein met verschillende speeltoestellen, zoals trampoline, voetbalveldje en schommel met glijbaan. Verder zijn er nog onze lieve pony´s “Beauty” & “Punky” die graag met de kinderen spelen.

We verzorgen dit paradijs met plezier en het is onze hartenwens de gasten een heerlijke en zorgeloze vakantie te bezorgen.

Het aanbod is enorm en de mogelijkheid voor uitstapjes talrijk!

Laat u zich door de uitstraling van de Eifel en onze woningen verrassen en bezoek ons voor uw vakantie, we verheugen ons om u als onze gasten te kunnen verwelkomen!

Uw Eifel-Appartementen Team, Maria & Leo Van Gaalen.

Leo Van Gaalen